Friday, 23 March 2012

2012 :))

setahun da tak berbloging !!
mcm rendu jee kat blog comelote neh . hahaha *perasaan :))
almaklum lahh , cm niyy laa gaye orang dok WAD GILE !
HAHAHA.. nak tao sebab ape aku ckap wad gile ?
sebab .............
hostel dalah cam puake ! haisss .. tambah plak dgn biro2 yg GILE KUASE !
bapakk ahh .. sape tahan .. kadang2 tuu dtg jugakk prangaii gile
nak kua dari WAD nihh .. haiss .. seb bek ingat pesan mak ..
mak ckap , SABAR !!!
yeah .. IMISSYOUSOMUCHMUM !!!! :(


weyh .. aceli aku berpost2 bagaii nih aku kt lab computer !!
hahahakk .. ambik kesempatan dlam kesempitan :D
gune pluang yg ade sabek mungkin yeee puan2 dan tuan2 skalian .. ngeeee ..
okayy ,, arii niii ary sbtu kn ? pelik tak aku skolah ary sabtu. hahahak .
peliki kn kn kn ? acelii kan ary nii skola ganti :))
n cikgu penoh kn timetable ngn GOTONGROYONG 5S .
KAU ade ? takde kan ? hahaha ..
tpi serabut gak dengn program 5S bagaii nehh .. haishhh .
aku nak 10A+ laa weyhh ..
sape boleyy tlong ? :))
okayy ,, sperti sedia maklom , result SPM2011 dah
klua kn ? hehehe .. aku plakk yg over bedebar .. mcm
nak tecabot jntong aku dbudnye .. kikikh *tipu lettew .
hahahah ..


this year aku plakk yg kene ddok dewan perikse ..
haishh .. sumpahh takott derr .. dala result exam bru nii
tah pape jee .. sumpah aku taknak result SPM aku t cm tu ..
INSYAALLAH aku akan buad yg tbek untok mum n dad aku yg jao tu :(
#please GOD hear mee ..


kalau nak ckap mnyesal skunx nii masok skolaa teknik cam
dah takde gune kn ? kalau lahh mase tu boleyy undur
sumpah aku dok diam2 dekat TANSRI tuu :D
aku tak boley bawak LK !!!
aku tak pandaii nak berimagine :(
grrrrr ~

okayy dahh , tibe2 mud hilang :))
mmg lepass nii payahh da na update blog sgale :))
kbyee ..



#ayat sengal2bengong gtoe .. dah tak pandaii nak
merapu2 segalee :))
#pray for me k guys .. SPM CANDIDATE nehh :))
#hope my life always success :))

Monday, 5 September 2011

assalamualaikum & very good evening
to who is reading my storiemorie !
panass sunggoh hari nii .. bepeloh aku dbuadnye ..
haish .. tibe-2 pulak jarijemari aku terase gatal nak
menekan keyboard lappy kesayangn nii . :D

okay .. aku taktao nak pos bout pe senanye .
p hentam keromos saje lah . hahaha . :D
aku tengok sume blogger dok cite pasal raye je kn ?
hmmm .. best lah kau raye meriah . aku tak meriah pon .
sebab tuh kemalasan na cite pasal raye-2 nii .
raye pon cm tak jee . aku raye kt kmpong taon nii .
if da sebot kampong tuh kompem2 lah
aku takde kawan kn ? haishhh . sedey bole ~
ala kada je kot raye taon nii , mum pon balek kejaP je .
huh ! malas pk ! tapi peca rekod gak la kn ,
taon nii duet raye aku cecah RM550 ! bhahahha ...
besttt wookk . kau takdekn ?
jgn nak jeles sgt lah kn ~ :)


hmmm . okayy . second , aku na cite
pasal JANTONGPISANG
aku kt belakang rumahh nenek belah tok moyang
laki mak kau ! heeeee . :D tak laa ..
guraww jee . errr , bout
mypowerranggers !
haish . taktao lah aku nak berbicare cm ne .
sedey gilek bhabi seyh ..
now ! die dah tak mcm dlu .. die  skunx ,dah tak care
kt aku mcm die care kt aku dulu !
tu je aku mampu bg tao korang ! die da beruba sgt !
hmmm . ntah la . saket otak aku dbuadnye !
die yg memakse aku buad die susa na kontex aku !
aku off fon ! huh ~ na tenangkn paleotak
dlu .. becelaru bagaii da !


emm , hilang dah mud nak menaip ~
tape la , lastlt aku nak ckap , aku tetap ceria wlopon ade
masalah sebesa bumi ..
sebab result exam aku meningkat !!
alhamdullilahh ..... :)
thanx to god ~ <3

Thursday, 25 August 2011

*senget mulot-2 hidong-2 . hahaha . :D





yeah .. abaii kan gamba tuh weyy .
hahaha . aku tao burok !
tapi aku tak kesah pon orang nak mengutokmengate okayy .
nak komen ?? move on .. takpe-2 . saye suke . :)
okayy . want to say HELLOO EVRYBODY !!
good afternoon teacher ! yeah ..
ye-2 , tengahari da nii sayang ..
haish ,, lame tak membebeling kt sini . ^^
yoo , santek background aku ! haha . *perasaan boley ~
okay , actly aku rindu ngn taman aku nihh doe !
sumpah beb ! tp rindu lg mypowerrangers !
b !!! miss u sayang .. *hopefully biyy aku denga ~
hmm , sian blog aku . tebengkalaii da sbb aku tak care .
hahaha . biase lahh aku .. bile kemalasan menempel ,
tadhe mknenye lah aku nak bebloging yaw ^^ .



okayy lahh . aku sbenanye malas gak nak
menarikan jari jemari aku yg halusmemulus nii ^^ .
hahaha .. a'an seyh ...
erkkk , A'AN ?? .. hmmm .. miss him so much !!
*aishh . enough aten !! jangan ingat die daa !! *
okay-2 , now aku nak cakp ! ary tu balek joho beb .
meet mypowerrangers wooo . heee . :D
akhirnye ,, tlepas jugak miss aku kt bambam aku tuh !
hmm , p tak dpat meet lame-2 lah . kejap je kan biyy ??
aku tak puas seyh tngok die ! tapi b ckap , takpelah
yunx , t ttop skola lame-2 kn boleyy meet ? :')
yeahh !! sukeee ... plan last year
na hangout same-2 . hopefully get it lah ! :D
then kn , dlam mase yg singkat tuh kn , sempat lg
auw b aku sakat aku ! haish , lu erk b ...
wa tang lu kunx , aptb ~
tp tapee , bahagie seyhh . cyg tao motif b buad cm tu
napee . b rindu cyg kn-3 ?? haha . saje jee ! :')
okayyy .. heppy sesangat bile b bg duet
raye seyhh , RM100 . huhu . best be !! :)
thnx sayang !!! kau ade ? takde an ? :D
ILOVEYOUBIYY .
TILLMYLASTBREATH OKAY ?.
yeah .. dont try to kidnap mypowerrangers
lah kn .. aku tang dang ding kau kunx . :")


okayy , hbes pasal b aku ..
then , jalan-2 kt banda tuh crik baju raye ..
wuut-2 .. aku bekenan gile ngn 1 baju nihh , peehhh .
mmg lawo beb .. harge mantap doe , RM160 okayy ??
yee , ayah bg duet nak saport . p aku pk balek , bli mahal-2
jp g aku kaii skali je an . membazer weyy .. so , tak jadi
lahh nak beli . :D then , aku pon dah tak tertarik
ngn baju-2 len !! taknak ! tanak !
da aku tak bekenan tu mmg tak la kan nak beli . :D
makk aii . crewett bebeno lah plak aku taon nii ^^ .
weyy ,, nak tao ?? ayah aku beli kan aku purse doe ! hahaha .
so kiut , so jambu beb ! sumpahh tak tipu !
mmg aku suke design n warne die beb .. nak tgok ??

 tadaaa .... cumei tak ? cumeii tak ?? cumeii cm aku doe ! hahaha .
santek an ? belom tgok dlam , lg lawa beb . :) pape pon
thnx ayah !! loveyoumorelahh !! <3


huhu . so .. kesimpulan di sini yee ,
aku heppy sesangat dapt balek sane dok !! sumpah best !
lepak ngn bestie aku beb ! lame tak jumpe . :D



lastly nii kan , aku nak cakp lah kn .
tak lame da kite nak raye kn . tapi aku tak ade
semangat lgsong nak raye .. tak dtg pon smgt tuh .
tgok r , takde pape persiapan pon aku buad ! lao tak aku lah
orang yg pleng briye nak raye . taon niyy tak pon :'(
tapi takpelah .. tetap tersenyum untok sume ^^ .
for all bloger , aku nak wish
SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI .
MAAF ZAHIR & BATIN !
if ade salah silap harap dmaafkan yee . :D
hope raye taon niyy lebih bermakne tok korang-2 yaw ^^ .
okayy . baii-2 .




p/s -sape pose tak ckup jangan yek-2 sgt braye
weyy . hahaha . ganti pose ! duet
raye kueh raye , hulo-2 la siket weyy . ^^

Thursday, 11 August 2011

^___^

holaa ols .. evening-2 . :')
*evening ke ?? boley la kan ..
okayy . actually aku malas nak menaritarikan
jari jemari aku yg santek nih .
hehehe . *pasaan boley . :D
tapi if tak buad pape , aku bosan plak kan .
now puns tenga bosan tahap
gila khinzir okayy . *gilaa lahh . :')
emm .. title plak taley blaa . na buad muke comel
lah tu . haha . tlong sikit . awak tak
cumel pon cucpiecake . haha . kesian boley ! :D
tengok-2 , asal posting je tak pernah  nak mulekan
dgn ayat yg besepah mcm kucen punye bululah !
hahaha .. adoii .. nak posting ape eak sayang .
*teeeeetttttt* ..
dpat idea ..


firstly aku nak ckaps nih , kalau
boley nak jerit kuad-2 tao tak !!
tp takpelah , meh dok rapat-2 padat-2 meyhh .
denga la cite aku nihh . denga la , denga la . :') *gudiks boley ~
hmm . sebenanye disbalek keceriaan aku nih
ade kesedihan yg teramat ..
pedih ! sakit ! perit ! luloh hati aku ! tepacak-2 paku kt
dade aku ! sumpah sakit !!!!!
*dah kenape pulak nie .. putos cinte ke ?? hehe .
okayy , sume prasaan tuh blegar-2 dalam potak
aku nih bukan sebab putos cinta !!
adoii . nak cite pon buley jadik kusot beb .
saket jiwe aku bile ingat .. hmmm .
aku saket mcm org gile tu sebab tak jadi balek johor !
pospon-3 . lagi-2 pospon . pospon lagi-2 .
makan jelah pospon tuh senang !! semak paleotak aku nih ..
penad pk !! mybe aku terlalu excited nak balek kan .
sbb tuh tak jadii . ya allah ,, tabahkan lah
hati hambemu yg da luloh nii . kuad kan lah semangat
hambemu ini untok menghadapi
sume cabaran yg telah kau berikan . aminnn !!!
okayy . aku taknak slahkan sape-2 dlam hal nii .
tapi bile aku dpat tao dpospon-2kan lagi ,
air mate aku nak jatoh . tetap nak jatoh wlopon aku
da tabahkan diri aku sndiri .. pk la korang ,
sape tak saket bile da 4 kali pospon . aku nii semangat
nak balek jumpe mak ayah atok nenek aku .
aku rindu diorang . tolong lahh paham aku . :'(

aku makin sedih bile mak aku ckap ,
" deq , mksu ckap tak jadi balek . sbb cuti pendek sgt .
mak da siap beli ketam kali ke-2 da .. simpan
lagii la jawabnye .. "
ya allah .. semangatnye mak aku nak sambut aku
balek . tapi dorang kt sini tak paham kn .
mmg lah bagos die planing nak balek cuti hari nuzulquran .
cuti ary rabu , ary selase da buley gerak balek johor .
p ary khamis aku start test lahh !! :'(
samee je kan peginyee . penad jugak ..
hmm , pape jelahh . aku penad dah nak pk sume niy .
dorang takan paham pe aku rase . sbb dorang tak rase . :(


biyy , cyg rindu biyy sesangat tao !
da 3 minggu kan biyy besemagat bile cyg ckap
nak balek sane . nak meet b . na g tempat biyy !!
tapii sury lah k . sume kputusan kt tgn orng len .
cyg takley buad pape . tapi biyy tak kesah kan ? b
tetap tungguw kn sayang kn ?? :')
sabaa ea .. sayang biyy ketad-2 taw !! mmuuaahhxx .
missyousomuchlahh sayang !!! :'(

okay lahh . lastly aku hope sgt mguw akan dtg
lebeyy baek dri minggu yg da belalu .
orang ckap bulan yg mulie niyy mmg bnyak cabaran kn ?
kite kene saba kan lalui sume niyy kan ?? okayy , takpe ..
aten kan kuad !!! yeahh !! :')


p/s -wish me luck on my examinations . coming soon la darl !
seramsejuk dbuadnye .. hari fest dmulekan dgn
lukisan kejuruteraan . mygod !! O.o .
takot !!!! wish me luck okayy ?? muuaacchh .!

Monday, 8 August 2011

macam longkang mulot kau sial !

heyy . kembali berbloging
di petang hari yang panas terik mcm nak
tebaka kulit aku dbuatnye . haha .
*nipu bebeno lah ye ~ :D

wey-2 .. aku nak ckap . aku dpat balek
format yang aku nak tuh . hahah ..
pdahal format yg aku dok bebel smlm tuh aku
yg setting sendiri sampaii jadi cm tu segale bagaii . haha .
*aten senget !!
dahtu ckap taknak tunjuk
gamba berwebcam sgale bagaii ngn muffin .
taktao aku da upload awal-2 lagi . haha ..
*SENGET !!!
hahaha . ape-2 jelah kan .
senget-2 pon aku ade powerrangers yg sgt
SAYANG & CINTA
aku . hahaha . korang ade ? takde kan ? =p
jangan lahh jeles nyah .. heee :D

okay-2 . cukop lah tu yee merapurapah mcm sampah segale
bagaii . hahah .. dah larik topik dah kan syg !
senget , senget dan senget !
hahah .. aku mmg suke ckap senget .
haha . sbb ape ? sbb aku suke lahh syg . haish . kan da
ckap tuh . tak paham ke der ?? .
tgok tu , ke arah kemerapuan lagik .
enough-2 ..

okayy .. entry kali nih nak cite fasal
manusie yg mulut die mcm longkang taik okay .
mcm sial !! patot pon korang bdue kawan !
haishh , bdue ??
yee , be2 . jantan sorang btine sorang ..
nak tao tak , dlam hal niyy aku tak sgke lah kan ,
BESTFRIEND AKU
sendiri yang mengaibkan aku ..
jadah die besfren . kepale batak kau lah bodoh !
kau dah buad aku hilang pahale puase ary nii
sial .. mcm pukilahanat lah kaw nii ..
*teeeettt*
amekkaw sebijik .. mulot kaw mcm pantek gak eak .
yang tu si betinanye .. yg jantan nye pulak ,
lagikk lahh mcm anakharamsial !!!
kau pk kau da bagos sgt r ea ?? kau pk
kau dah ensem sgt lah ea ..
 halamakk brader ,, muke cm jamban tak siap
lah kau tuh . mcm gud-2 je nak mengate aku sial !!
babi ko tao tak ?? mcm spesis kao babi tu .. lahanat punye jantan ..



okayy . isu kali niyy melibat kan gamba aku ..
yg si betine nii , gatal puki nak tunjuk
gamba aku kt enfon die tuh ..
 halamakk aii ,, jage lah sikit privacy aku brader .
bangsat r kaw nih ..
aku tao la kaw top, femes ,
HOT KAT SEKOLAH !!
habes , kaw ingat aku heran sgt r ??
ishh , peliss laa beb .. tak hingen aku ..
stakat femes dgn menepek kat jantan sane
sini .. eeuuuwww . like pelaco okay ??
mmg aku malu dpat kawan mcm kaw doe !
merayau carik jantan sane sini ..
tlongg laa weii . owg mngate kaw , kaw tak seda sayang .
* sayang ?? aishh . hakktuih !!!
korang tao si jantan ckap gamba aku tuh cm ape ??
MACAM BEROK !
wahhh .. hebat-2 .. kaw hebat la sial ..
hahaha . muke aku cm berok ke sayang ?? yee ??
ya ala-2 . ade aku kesah ?
hahaha .. lagi bagos muke cm tuh
dpde muke cm jamban tak siap cm kao sial !
palebutohkaolahlahanatanakharam !
hahaha . pena plak aku kesah .. mcm kaw tuh
hensem sgt . hensem stakat nak crik
puki je kann ?? okayy . gud job
brader ! jage kawan aku elok-2 . hahaha .
*kawan ?? ntah laa yee .patot ke aku kawan ??

haa ,, tak cukop lagi dgn tuh yg si betine niyy
balek hostel dok cite lah kan ,,
pakwe die ckap aku mcm berok !!
heyy sayang , nape tak cite kat 1 dungun niyy
teros ?? alaa , stakat 1 aspuri tuh tadhe hal
la sayang . t balek cite kt 1 kampong taw ?
peehhh .. bapakkaolahsial !!!
bangsat boley ??
yelahh . kao kan paleng cumel
kt SEKOLAH MENENGAH
TEKNIK DUNGUN tuh ..
halamakk aii , tak ke mane lahh cumei kau tuh ..
mcm gud-2 je eak .. aku mlas je nak
bukak pekong kau . aku pk lg kau tu kawan aku !!
ish-3 , bwak-2 tobat lah sayang oii .
kau tak takot ke dose ?? adoii .
minah-2 .. kampong ar kao nih ,,
opss bukan , PULAU  lahh kao nih .
kau kat dok pulau serai .. :')
okayy .. sayang kau lelebih lahh bodoh !!!
*hakktiuhhh ..


kau da bnyak buad aku saket hati
kan sayang ? tapi aku diam jee .
aku tak suke nak balas ape owg buad kat aku .
aku mlas !! aku mlas sbb
aku tau aku menumpang kat tempat kau nihh kan ..
takpe-2 .. saba selagi buley sabar aten ~ :')
heyy , tak cukop lagi tu kau kutok aku kan .
kau buley ckap kat besfren aku nih ,
aku da buad keje jijik ngn powerrangers aku .
sebab tuh aku sayang die sgt-2 ..
hahahah ..
kepalebapakkakakmaknenekkaolahbodoh !!!
mcm lahanat kau nii erk ??
adoii .. kau ingat aku niyy mcm kau ke ??
sume jantan ke nak seret ikot bontot kao yg busuk tu ha ??
pliss lahh .. aku bukan kakikikis cm kao lah sial !!
kau tau tak ?? dose buad fitnah tuh ..
ish-2 .. insaf lahh doe . dunie da akhir zaman nii .


susakan kalau dapat kawan yg terlalu baik kan ??
aduyaii . lantak kaw lahh budak ..
janji kaw heppy .. kaw kan tak matured lagii . :')

  • to biyy , thanx sgt-2 da denga msalah cyg ,
    thanx jugak da kuadkan smgt cyg .
    bia kan jela kan , budak tak matang mmg cm
    tu kan b . takpelahh . :')
  • aku puase lahh sayang .. tapi rase mcm kurang
    pahale for ary niyy kan .? :'(
  • untok kau lahanat-2 tuh g mati la weii . cm bangsat
    boleyy kau orang nih .. bwak-2 la insaf kan ??
  • to kawan yg paling aku sayang : sayang ,, tamoe
    k dok mengate mengutok orang . tak baek .. :')


p/s - jangan lah korang mencontohi perbuatan
lahanat-2 itu .. kelak hari dibenci orang ! :D