Friday, 23 March 2012

2012 :))

setahun da tak berbloging !!
mcm rendu jee kat blog comelote neh . hahaha *perasaan :))
almaklum lahh , cm niyy laa gaye orang dok WAD GILE !
HAHAHA.. nak tao sebab ape aku ckap wad gile ?
sebab .............
hostel dalah cam puake ! haisss .. tambah plak dgn biro2 yg GILE KUASE !
bapakk ahh .. sape tahan .. kadang2 tuu dtg jugakk prangaii gile
nak kua dari WAD nihh .. haiss .. seb bek ingat pesan mak ..
mak ckap , SABAR !!!
yeah .. IMISSYOUSOMUCHMUM !!!! :(


weyh .. aceli aku berpost2 bagaii nih aku kt lab computer !!
hahahakk .. ambik kesempatan dlam kesempitan :D
gune pluang yg ade sabek mungkin yeee puan2 dan tuan2 skalian .. ngeeee ..
okayy ,, arii niii ary sbtu kn ? pelik tak aku skolah ary sabtu. hahahak .
peliki kn kn kn ? acelii kan ary nii skola ganti :))
n cikgu penoh kn timetable ngn GOTONGROYONG 5S .
KAU ade ? takde kan ? hahaha ..
tpi serabut gak dengn program 5S bagaii nehh .. haishhh .
aku nak 10A+ laa weyhh ..
sape boleyy tlong ? :))
okayy ,, sperti sedia maklom , result SPM2011 dah
klua kn ? hehehe .. aku plakk yg over bedebar .. mcm
nak tecabot jntong aku dbudnye .. kikikh *tipu lettew .
hahahah ..


this year aku plakk yg kene ddok dewan perikse ..
haishh .. sumpahh takott derr .. dala result exam bru nii
tah pape jee .. sumpah aku taknak result SPM aku t cm tu ..
INSYAALLAH aku akan buad yg tbek untok mum n dad aku yg jao tu :(
#please GOD hear mee ..


kalau nak ckap mnyesal skunx nii masok skolaa teknik cam
dah takde gune kn ? kalau lahh mase tu boleyy undur
sumpah aku dok diam2 dekat TANSRI tuu :D
aku tak boley bawak LK !!!
aku tak pandaii nak berimagine :(
grrrrr ~

okayy dahh , tibe2 mud hilang :))
mmg lepass nii payahh da na update blog sgale :))
kbyee ..



#ayat sengal2bengong gtoe .. dah tak pandaii nak
merapu2 segalee :))
#pray for me k guys .. SPM CANDIDATE nehh :))
#hope my life always success :))

No comments:

Post a Comment