Monday, 5 September 2011

assalamualaikum & very good evening
to who is reading my storiemorie !
panass sunggoh hari nii .. bepeloh aku dbuadnye ..
haish .. tibe-2 pulak jarijemari aku terase gatal nak
menekan keyboard lappy kesayangn nii . :D

okay .. aku taktao nak pos bout pe senanye .
p hentam keromos saje lah . hahaha . :D
aku tengok sume blogger dok cite pasal raye je kn ?
hmmm .. best lah kau raye meriah . aku tak meriah pon .
sebab tuh kemalasan na cite pasal raye-2 nii .
raye pon cm tak jee . aku raye kt kmpong taon nii .
if da sebot kampong tuh kompem2 lah
aku takde kawan kn ? haishhh . sedey bole ~
ala kada je kot raye taon nii , mum pon balek kejaP je .
huh ! malas pk ! tapi peca rekod gak la kn ,
taon nii duet raye aku cecah RM550 ! bhahahha ...
besttt wookk . kau takdekn ?
jgn nak jeles sgt lah kn ~ :)


hmmm . okayy . second , aku na cite
pasal JANTONGPISANG
aku kt belakang rumahh nenek belah tok moyang
laki mak kau ! heeeee . :D tak laa ..
guraww jee . errr , bout
mypowerranggers !
haish . taktao lah aku nak berbicare cm ne .
sedey gilek bhabi seyh ..
now ! die dah tak mcm dlu .. die  skunx ,dah tak care
kt aku mcm die care kt aku dulu !
tu je aku mampu bg tao korang ! die da beruba sgt !
hmmm . ntah la . saket otak aku dbuadnye !
die yg memakse aku buad die susa na kontex aku !
aku off fon ! huh ~ na tenangkn paleotak
dlu .. becelaru bagaii da !


emm , hilang dah mud nak menaip ~
tape la , lastlt aku nak ckap , aku tetap ceria wlopon ade
masalah sebesa bumi ..
sebab result exam aku meningkat !!
alhamdullilahh ..... :)
thanx to god ~ <3

2 comments:

  1. anis was here folo u…hit me back ya…salam perkenalan and selamat hari raya

    ReplyDelete