Thursday, 25 August 2011

*senget mulot-2 hidong-2 . hahaha . :D





yeah .. abaii kan gamba tuh weyy .
hahaha . aku tao burok !
tapi aku tak kesah pon orang nak mengutokmengate okayy .
nak komen ?? move on .. takpe-2 . saye suke . :)
okayy . want to say HELLOO EVRYBODY !!
good afternoon teacher ! yeah ..
ye-2 , tengahari da nii sayang ..
haish ,, lame tak membebeling kt sini . ^^
yoo , santek background aku ! haha . *perasaan boley ~
okay , actly aku rindu ngn taman aku nihh doe !
sumpah beb ! tp rindu lg mypowerrangers !
b !!! miss u sayang .. *hopefully biyy aku denga ~
hmm , sian blog aku . tebengkalaii da sbb aku tak care .
hahaha . biase lahh aku .. bile kemalasan menempel ,
tadhe mknenye lah aku nak bebloging yaw ^^ .



okayy lahh . aku sbenanye malas gak nak
menarikan jari jemari aku yg halusmemulus nii ^^ .
hahaha .. a'an seyh ...
erkkk , A'AN ?? .. hmmm .. miss him so much !!
*aishh . enough aten !! jangan ingat die daa !! *
okay-2 , now aku nak cakp ! ary tu balek joho beb .
meet mypowerrangers wooo . heee . :D
akhirnye ,, tlepas jugak miss aku kt bambam aku tuh !
hmm , p tak dpat meet lame-2 lah . kejap je kan biyy ??
aku tak puas seyh tngok die ! tapi b ckap , takpelah
yunx , t ttop skola lame-2 kn boleyy meet ? :')
yeahh !! sukeee ... plan last year
na hangout same-2 . hopefully get it lah ! :D
then kn , dlam mase yg singkat tuh kn , sempat lg
auw b aku sakat aku ! haish , lu erk b ...
wa tang lu kunx , aptb ~
tp tapee , bahagie seyhh . cyg tao motif b buad cm tu
napee . b rindu cyg kn-3 ?? haha . saje jee ! :')
okayyy .. heppy sesangat bile b bg duet
raye seyhh , RM100 . huhu . best be !! :)
thnx sayang !!! kau ade ? takde an ? :D
ILOVEYOUBIYY .
TILLMYLASTBREATH OKAY ?.
yeah .. dont try to kidnap mypowerrangers
lah kn .. aku tang dang ding kau kunx . :")


okayy , hbes pasal b aku ..
then , jalan-2 kt banda tuh crik baju raye ..
wuut-2 .. aku bekenan gile ngn 1 baju nihh , peehhh .
mmg lawo beb .. harge mantap doe , RM160 okayy ??
yee , ayah bg duet nak saport . p aku pk balek , bli mahal-2
jp g aku kaii skali je an . membazer weyy .. so , tak jadi
lahh nak beli . :D then , aku pon dah tak tertarik
ngn baju-2 len !! taknak ! tanak !
da aku tak bekenan tu mmg tak la kan nak beli . :D
makk aii . crewett bebeno lah plak aku taon nii ^^ .
weyy ,, nak tao ?? ayah aku beli kan aku purse doe ! hahaha .
so kiut , so jambu beb ! sumpahh tak tipu !
mmg aku suke design n warne die beb .. nak tgok ??

 tadaaa .... cumei tak ? cumeii tak ?? cumeii cm aku doe ! hahaha .
santek an ? belom tgok dlam , lg lawa beb . :) pape pon
thnx ayah !! loveyoumorelahh !! <3


huhu . so .. kesimpulan di sini yee ,
aku heppy sesangat dapt balek sane dok !! sumpah best !
lepak ngn bestie aku beb ! lame tak jumpe . :D



lastly nii kan , aku nak cakp lah kn .
tak lame da kite nak raye kn . tapi aku tak ade
semangat lgsong nak raye .. tak dtg pon smgt tuh .
tgok r , takde pape persiapan pon aku buad ! lao tak aku lah
orang yg pleng briye nak raye . taon niyy tak pon :'(
tapi takpelah .. tetap tersenyum untok sume ^^ .
for all bloger , aku nak wish
SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI .
MAAF ZAHIR & BATIN !
if ade salah silap harap dmaafkan yee . :D
hope raye taon niyy lebih bermakne tok korang-2 yaw ^^ .
okayy . baii-2 .




p/s -sape pose tak ckup jangan yek-2 sgt braye
weyy . hahaha . ganti pose ! duet
raye kueh raye , hulo-2 la siket weyy . ^^

No comments:

Post a Comment