Thursday, 11 August 2011

^___^

holaa ols .. evening-2 . :')
*evening ke ?? boley la kan ..
okayy . actually aku malas nak menaritarikan
jari jemari aku yg santek nih .
hehehe . *pasaan boley . :D
tapi if tak buad pape , aku bosan plak kan .
now puns tenga bosan tahap
gila khinzir okayy . *gilaa lahh . :')
emm .. title plak taley blaa . na buad muke comel
lah tu . haha . tlong sikit . awak tak
cumel pon cucpiecake . haha . kesian boley ! :D
tengok-2 , asal posting je tak pernah  nak mulekan
dgn ayat yg besepah mcm kucen punye bululah !
hahaha .. adoii .. nak posting ape eak sayang .
*teeeeetttttt* ..
dpat idea ..


firstly aku nak ckaps nih , kalau
boley nak jerit kuad-2 tao tak !!
tp takpelah , meh dok rapat-2 padat-2 meyhh .
denga la cite aku nihh . denga la , denga la . :') *gudiks boley ~
hmm . sebenanye disbalek keceriaan aku nih
ade kesedihan yg teramat ..
pedih ! sakit ! perit ! luloh hati aku ! tepacak-2 paku kt
dade aku ! sumpah sakit !!!!!
*dah kenape pulak nie .. putos cinte ke ?? hehe .
okayy , sume prasaan tuh blegar-2 dalam potak
aku nih bukan sebab putos cinta !!
adoii . nak cite pon buley jadik kusot beb .
saket jiwe aku bile ingat .. hmmm .
aku saket mcm org gile tu sebab tak jadi balek johor !
pospon-3 . lagi-2 pospon . pospon lagi-2 .
makan jelah pospon tuh senang !! semak paleotak aku nih ..
penad pk !! mybe aku terlalu excited nak balek kan .
sbb tuh tak jadii . ya allah ,, tabahkan lah
hati hambemu yg da luloh nii . kuad kan lah semangat
hambemu ini untok menghadapi
sume cabaran yg telah kau berikan . aminnn !!!
okayy . aku taknak slahkan sape-2 dlam hal nii .
tapi bile aku dpat tao dpospon-2kan lagi ,
air mate aku nak jatoh . tetap nak jatoh wlopon aku
da tabahkan diri aku sndiri .. pk la korang ,
sape tak saket bile da 4 kali pospon . aku nii semangat
nak balek jumpe mak ayah atok nenek aku .
aku rindu diorang . tolong lahh paham aku . :'(

aku makin sedih bile mak aku ckap ,
" deq , mksu ckap tak jadi balek . sbb cuti pendek sgt .
mak da siap beli ketam kali ke-2 da .. simpan
lagii la jawabnye .. "
ya allah .. semangatnye mak aku nak sambut aku
balek . tapi dorang kt sini tak paham kn .
mmg lah bagos die planing nak balek cuti hari nuzulquran .
cuti ary rabu , ary selase da buley gerak balek johor .
p ary khamis aku start test lahh !! :'(
samee je kan peginyee . penad jugak ..
hmm , pape jelahh . aku penad dah nak pk sume niy .
dorang takan paham pe aku rase . sbb dorang tak rase . :(


biyy , cyg rindu biyy sesangat tao !
da 3 minggu kan biyy besemagat bile cyg ckap
nak balek sane . nak meet b . na g tempat biyy !!
tapii sury lah k . sume kputusan kt tgn orng len .
cyg takley buad pape . tapi biyy tak kesah kan ? b
tetap tungguw kn sayang kn ?? :')
sabaa ea .. sayang biyy ketad-2 taw !! mmuuaahhxx .
missyousomuchlahh sayang !!! :'(

okay lahh . lastly aku hope sgt mguw akan dtg
lebeyy baek dri minggu yg da belalu .
orang ckap bulan yg mulie niyy mmg bnyak cabaran kn ?
kite kene saba kan lalui sume niyy kan ?? okayy , takpe ..
aten kan kuad !!! yeahh !! :')


p/s -wish me luck on my examinations . coming soon la darl !
seramsejuk dbuadnye .. hari fest dmulekan dgn
lukisan kejuruteraan . mygod !! O.o .
takot !!!! wish me luck okayy ?? muuaacchh .!

No comments:

Post a Comment