Monday, 8 August 2011

macam longkang mulot kau sial !

heyy . kembali berbloging
di petang hari yang panas terik mcm nak
tebaka kulit aku dbuatnye . haha .
*nipu bebeno lah ye ~ :D

wey-2 .. aku nak ckap . aku dpat balek
format yang aku nak tuh . hahah ..
pdahal format yg aku dok bebel smlm tuh aku
yg setting sendiri sampaii jadi cm tu segale bagaii . haha .
*aten senget !!
dahtu ckap taknak tunjuk
gamba berwebcam sgale bagaii ngn muffin .
taktao aku da upload awal-2 lagi . haha ..
*SENGET !!!
hahaha . ape-2 jelah kan .
senget-2 pon aku ade powerrangers yg sgt
SAYANG & CINTA
aku . hahaha . korang ade ? takde kan ? =p
jangan lahh jeles nyah .. heee :D

okay-2 . cukop lah tu yee merapurapah mcm sampah segale
bagaii . hahah .. dah larik topik dah kan syg !
senget , senget dan senget !
hahah .. aku mmg suke ckap senget .
haha . sbb ape ? sbb aku suke lahh syg . haish . kan da
ckap tuh . tak paham ke der ?? .
tgok tu , ke arah kemerapuan lagik .
enough-2 ..

okayy .. entry kali nih nak cite fasal
manusie yg mulut die mcm longkang taik okay .
mcm sial !! patot pon korang bdue kawan !
haishh , bdue ??
yee , be2 . jantan sorang btine sorang ..
nak tao tak , dlam hal niyy aku tak sgke lah kan ,
BESTFRIEND AKU
sendiri yang mengaibkan aku ..
jadah die besfren . kepale batak kau lah bodoh !
kau dah buad aku hilang pahale puase ary nii
sial .. mcm pukilahanat lah kaw nii ..
*teeeettt*
amekkaw sebijik .. mulot kaw mcm pantek gak eak .
yang tu si betinanye .. yg jantan nye pulak ,
lagikk lahh mcm anakharamsial !!!
kau pk kau da bagos sgt r ea ?? kau pk
kau dah ensem sgt lah ea ..
 halamakk brader ,, muke cm jamban tak siap
lah kau tuh . mcm gud-2 je nak mengate aku sial !!
babi ko tao tak ?? mcm spesis kao babi tu .. lahanat punye jantan ..



okayy . isu kali niyy melibat kan gamba aku ..
yg si betine nii , gatal puki nak tunjuk
gamba aku kt enfon die tuh ..
 halamakk aii ,, jage lah sikit privacy aku brader .
bangsat r kaw nih ..
aku tao la kaw top, femes ,
HOT KAT SEKOLAH !!
habes , kaw ingat aku heran sgt r ??
ishh , peliss laa beb .. tak hingen aku ..
stakat femes dgn menepek kat jantan sane
sini .. eeuuuwww . like pelaco okay ??
mmg aku malu dpat kawan mcm kaw doe !
merayau carik jantan sane sini ..
tlongg laa weii . owg mngate kaw , kaw tak seda sayang .
* sayang ?? aishh . hakktuih !!!
korang tao si jantan ckap gamba aku tuh cm ape ??
MACAM BEROK !
wahhh .. hebat-2 .. kaw hebat la sial ..
hahaha . muke aku cm berok ke sayang ?? yee ??
ya ala-2 . ade aku kesah ?
hahaha .. lagi bagos muke cm tuh
dpde muke cm jamban tak siap cm kao sial !
palebutohkaolahlahanatanakharam !
hahaha . pena plak aku kesah .. mcm kaw tuh
hensem sgt . hensem stakat nak crik
puki je kann ?? okayy . gud job
brader ! jage kawan aku elok-2 . hahaha .
*kawan ?? ntah laa yee .patot ke aku kawan ??

haa ,, tak cukop lagi dgn tuh yg si betine niyy
balek hostel dok cite lah kan ,,
pakwe die ckap aku mcm berok !!
heyy sayang , nape tak cite kat 1 dungun niyy
teros ?? alaa , stakat 1 aspuri tuh tadhe hal
la sayang . t balek cite kt 1 kampong taw ?
peehhh .. bapakkaolahsial !!!
bangsat boley ??
yelahh . kao kan paleng cumel
kt SEKOLAH MENENGAH
TEKNIK DUNGUN tuh ..
halamakk aii , tak ke mane lahh cumei kau tuh ..
mcm gud-2 je eak .. aku mlas je nak
bukak pekong kau . aku pk lg kau tu kawan aku !!
ish-3 , bwak-2 tobat lah sayang oii .
kau tak takot ke dose ?? adoii .
minah-2 .. kampong ar kao nih ,,
opss bukan , PULAU  lahh kao nih .
kau kat dok pulau serai .. :')
okayy .. sayang kau lelebih lahh bodoh !!!
*hakktiuhhh ..


kau da bnyak buad aku saket hati
kan sayang ? tapi aku diam jee .
aku tak suke nak balas ape owg buad kat aku .
aku mlas !! aku mlas sbb
aku tau aku menumpang kat tempat kau nihh kan ..
takpe-2 .. saba selagi buley sabar aten ~ :')
heyy , tak cukop lagi tu kau kutok aku kan .
kau buley ckap kat besfren aku nih ,
aku da buad keje jijik ngn powerrangers aku .
sebab tuh aku sayang die sgt-2 ..
hahahah ..
kepalebapakkakakmaknenekkaolahbodoh !!!
mcm lahanat kau nii erk ??
adoii .. kau ingat aku niyy mcm kau ke ??
sume jantan ke nak seret ikot bontot kao yg busuk tu ha ??
pliss lahh .. aku bukan kakikikis cm kao lah sial !!
kau tau tak ?? dose buad fitnah tuh ..
ish-2 .. insaf lahh doe . dunie da akhir zaman nii .


susakan kalau dapat kawan yg terlalu baik kan ??
aduyaii . lantak kaw lahh budak ..
janji kaw heppy .. kaw kan tak matured lagii . :')

  • to biyy , thanx sgt-2 da denga msalah cyg ,
    thanx jugak da kuadkan smgt cyg .
    bia kan jela kan , budak tak matang mmg cm
    tu kan b . takpelahh . :')
  • aku puase lahh sayang .. tapi rase mcm kurang
    pahale for ary niyy kan .? :'(
  • untok kau lahanat-2 tuh g mati la weii . cm bangsat
    boleyy kau orang nih .. bwak-2 la insaf kan ??
  • to kawan yg paling aku sayang : sayang ,, tamoe
    k dok mengate mengutok orang . tak baek .. :')


p/s - jangan lah korang mencontohi perbuatan
lahanat-2 itu .. kelak hari dibenci orang ! :D

No comments:

Post a Comment