Sunday, 7 August 2011

7 day suda ~



okayy . hey all . :') cupcake here . cewahh .. hahaha . haish , geram lah pulak aku ngn blog nih . nate berok betol .. tak best oo na post . tak same mcm format dulu ! aku nak format dulu yg best tuh lah senget !! bosan betol bile da jadik cm ni .. tak suke , tak suke ! *alamakk , gedik boley ? hahahaha . adoii .. penat la weii . kua kelas tadik 1.30 . pegi surau *tengok org solat je* hehehe . bagos tak aku ? bagos kn ?? okayy gudgirl ~ heeee . :D then denga cekgu membebel2 mcm mak nenek aku okayy ? tapi aku tak denga pun . malas . =p , aku pon buad dunk jelah kan , bace buku HARGA REMAJA lagi bagos cekgu . :') *sory lah ea cekgu , malas nak denga cekgu bebel segale bagai tuh . tah pape je . buley menambahkan kepekakan telinga saye lah ! wink2 . sory to say , agak biadap yee .. hahahaha . takpelah . sekadar meluah kan isi hati nih . ape slahnye jujur bekata-2 dalam bulan yg mulie niyy kn ?? betol tak ? betol tak ? cewahhh .. memandaii je aku nak berbahase kt sini ^^ .









dahtu , aku kelua lahh dlam kul 2 gtoe kot .. pastuh terase mlas nak meminjam kredit membe aku nak texting aunty aku suro amek ! haish .. padan muke aku ! tguw lah aku kat situ till pkul 3 ! akibat kemalasan diri aku yg melempeng nih .. hahaha ..penat lha sayang nak texting-2 nih .. dan akibatnye tanggung lah sndri . hahaha . sume org dah balek menepek kat bantal busuk dyorang da , kaw dok kat busstop ngn budak-2 laki yg takbolehdigunepakai ye tuan-2 dan puan-2 sekalian . heeee . :D * sakaii boley ayat ? skema - skemot ! =p









haish . okayy . stop bout it lah .. ^^ . da lari tajok da tuh kan sayang ? heee . takpelah , memandangkan aku nak melatih kan jarijemari aku nih tarimenari yee . hahah . takpe kan ? tak susah kan mak nenek atok moyang kau pon kan ? so ,, senyap jelahh . agak-2 kau mencik same aku punye entry boley blahh la sebelom aku bg flying kick kan ? okayy ... ouch , asl aku nih mencik-2 .. euuwww .. gelik mak nyah .. benci org ckap gtoe . mcm tak belaja mengeje lah pulak kt scola korang kan ? ha ? ape ? aku ade jugak ke gune cm tuh ? ehh , g mati lah . sekalisekale kot . tak mcm kau , berkalikale ! =p









tgok tuh , membebel mcm mak nenek plak aku niyy . okay-2 . actly , aku nak ckap nih je . kite tak sedar kan da 7hari= seminggu da kite lalui liku keperitan menahan lapar & dahage segale bagaii nii .. hahah . haishh , alhamdullah la , setakat niyy aku tak cuti lagik . meskipun aku ade penyakit gastrik yg tah pape tuh serang perot aku bagaii . benci kau lah bodoh !! *ngeeee :D korang tak rase kan ape aku rase . ouh , sgt lah sakit bile askar sepejuangn die mnyerang tummy aku yg ke arah kegemukan/kechubbyan/ketembaman . agak biadap ye disitu . hahaha . aku da gemok kan skunx ? haish , tak boley jadi nii brader . kene seting balek nii brader . t habes lah tak buleyy pakai baju raye brader ^^ . hahaha . apapaan siyh aku ihh . omongnya kosong . ! =p *TERindon bagaii lah pulak minah nii . senget !






hahaha .. kat sini aku nak selit kan sikit lah kan . aku berwebcam segale bagaii ngn MUFFIN aku . jangan nak jeles sgt lah kan manusie kan ? hahaha .. nak tengok ? pozing segale bagaii babe . hahahah . sriesly heppy gila bhabi ngn die .. eehem-2 . aku ngn muffin just BFF jee okayy . tlong jagn nak menimbulkan kontroversi kt sini ye kakak-2 adeq-2 abg-2 semua ! okayy , die pon merupekan slah satu pelengkap life aku ! tak bemakne life aku complete kalau takde die .. aicehhh . *tlong lah jgn nak kembang kempiskan hidong muffin tuh ye bile da bace ! hahaha .



okayy . sriesly die nii funny sgt . kn muffin kn ? dah lah kiut .. tapi kan , tak puas hati gile ngn mamat nih bile die ckap aku bigmama .. ohmygod ! sriesly sentap tao ! hahaha . tak lah , guraw jee . sebenanye aku pon da pasan , aku da na jadik ala-2 bigmama taok ! dsbbkan kegemukan yang membuak-2 . haishh ,, dear god . listen me please .. i want *old NURFATIN NADIA BINTI MAT SETIA* yg cantekmenawanlagi beseri . hahaha . perasaan buley ? ^^



dah lahh . penad aku membebeling kat sini . merapurapah sekali . besapah bagaii ayat . hahaha . takpelahh . aku nak show muffin aku yg ensem nii .jgn nak tepikat sgt lahh kan . nak tengok tak ?? tu kat sbelah tu , yg ade lebel MUFFIN BFF hahaha . terkene suda ~ mane buley tgok aku nye picture ngn die . malu lah sayang . hahaha . next time aku tunjuk lahh eaa . hehhe . tamoe marah-2 okayy sayang .. iloveyou . hehehe . okayy lahh . babaii . SELAMAT BERBUKA .




p/s - jangan tinggal pose okay . tak baik ! hahah . lain lah kalau ade sbb yang tak boley dielakkakn . bukan puase tahan lapar je , puase kan jugak mata , telinga , mulot & hidong anda . yg penting mulot tuh . jage sikit yee ^^ . okayy . dedaaa ~




















No comments:

Post a Comment